גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


דג בלימון ויין על מצע ניוקי ופול ירוק

של דנה דור

של דנה דור | 6/9/2007 8:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6-5 מנות:
1.5 ק"ג דג קפוא מסוג ורדן, פרידה או הליבוט
1 ק"ג ניוקי טרי
3 כוסות פול ירוק קפוא
2 כוסות יין לבן
4 כפות מיץ לימון
1 כף חרדל
6 שיני שום כתוש
5 כפות שמן זית
4 כפות טרגון קצוץ
2 כפות צלפים
1/4 כפית צ'ילי כתוש
מלח

ההכנה:
1. מפשירים את הדג מספר שעות לפני הכנתו. אפשר לעשות זאת בבוקר, לפני היציאה מהבית: מניחים את הדג בתוך מסננת (מכוסה) במקרר.
2. כשעה לפני ההכנה מפשירים את כמות הפול שרוצים להשתמש בה. מחממים תנור לחום גבוה.
3. משמנים קלות תבנית חסינת אש. מפזרים בתבנית את הניוקי ואת הפול הירוק, ומניחים
מעל את הדג המופשר שנוגב קלות במגבת נייר.
4. מערבבים את חומרי הרוטב: היין, מיץ הלימון, החרדל, השום, השמן, הטרגון, הצלפים, הצ'ילי והמלח.
5. יוצקים את הרוטב מעל הדגים ומכניסים לתנור ל-20 דקות. מדי פעם יוצקים מהרוטב על הדג.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף יענה בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים