גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


אפה זאת בעצמך: עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה

רגע לפני שיתחיל טירוף הגבינות של שבועות, מדור האפייה שלנו מגיש עוגה אלגנטית שגם תקל עליכם בימי החום

דודו אוטמזגין | 16/5/2008 7:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הימים הם ימי טרום חג השבועות. אם לנסח זאת בפשטות, בעוד רגע אחד או שניים תותקפו במאכלי גבינה מכל כיוון אפשרי.

רגע לפני, רצינו לצייד אתכם במתכון שישדרג לא רק את החג, אלא גם את מעמדכם בחיכם וחיקם של המנשנשים בסביבתכם. עוגת הגבינה האלגנטית היא גם אחת מהאפשרויות המוצלחות ביותר להעברת ימי החום . היא קלילה, מנחמת ועדיין, מתוקה בדיוק במידה.

עוגת גבינה היא עניין לטעם חד - היא משאירה אחריה מעריצים ושונאים שמתבצרים בעמודתיהם.

בכדי לנסות ולפשר בין הצדדים, בחרנו להגיש לכם כאן מתכון קלאסי שילווה אתכם גם לכל שאר ימי השנה. מילה שלנו, אם יש דרך לשכנע את הסולדים להתמסר לעוגות גבינה, הרי שזהו המתכון שלפניכם. חילקנו אותו, כדרכנו, לשלבים מצולמים, בכדי להקל על ההכנה הביתית:







עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה
עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה אלכס רוזקובסקי
פורשים חומרים למילוי הבסיס (רולדה) ולמילוי הגבינה: ביצים, סוכר, קמח, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר וניל, גרידת לימון ופודינג וניל (את הכמויות המדויקות תמצאו במתכון בהמשך).


עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה
עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה אלכס רוזקובסקי
להכנת הרולדה, מקציפים את הביצים עם הסוכר. מעבירים למיקסר, עד שנוצר קצף תפוח ומקפלים פנימה את הקמח. מוזגים לתבנית 26 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך חמש דקות. מצננים.


עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה
עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה אלכס רוזקובסקי
מערבבים את חומרי המילוי ומוזגים לתבנית עם הרולדה האפויה. מעבירים לתנור. אופים ב-160 מעלות למשך 45 דקות בתנור שחומם מראש. מצננים.


עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה
עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה אלכס רוזקובסקי
מקציפים 150 ג' שמנת מתוקה עם 15 גרם סוכר ו-10 גרם פודינג וניל. מורחים מעל עוגת הגבינה המצוננת ומכניסים למקרר.

.

.

עוגת גבינה אפויה עם שמנת מתוקה, דודו אוטמזגין

החומרים:
הבסיס (רולדה):
3 ביצים
60 גרם סוכר
60 גרם קמח

למילוי הגבינה:
500 גרם גבינת שמנת
250 גרם שמנת חמוצה 15 אחוז
180 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי גרידת לימון
25 גרם קמח
20 גרם פודינג וניל
ביצה אחת

ההכנה:
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר במיקסר במהירות גבוהה, עד שמתקבל קצף תפוח. מקפלים פנימה את הקמח.
2. מוזגים לתוך תבנית 26 ס"מ (עגולה קפיץ) ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות למשך חמש דקות. לאחר מכן מצננים.

המילוי:
1. מערבבים הכל ביחד במטרפה ידנית. מוזגים לתוך התבנית עם הרולדה האפויה.
2. אופים ב-160 מעלות במשך 45 דקות בתנור מחומם מראש. מצננים.
3. מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה, 15 גרם סוכר ו-10 גרם פודינג וניל. מורחים מעל עוגת הגבינה המצוננת ומכניסים למקרר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים