סיר הבשר: קדירת אסאדו ביין אדום

לכבוד החורף הפתאומי, מתכון לקדירת אסאדו ביין אדום שתחמם את הלב ואת הבטן. השף ליאור חפצדי ממסעדת לארא הירושלמית חושף את מתכון הבית

nrg מעריב | 30/1/2011 8:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: אסאדו
החומרים:

נתח אסאדו 2 קילו
10 בצלי שאלוט
10 לפתות קטנות
5 שום קלוף
2 עלי רוזמרין
2 גזרים חתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס יין אדום
2 כוסות ציר בקר
מלח פלפל לפי הטעם

יחצ
קדירת אסאדו ביין אדום. יחצ
ההכנה:

1.  מתבלים במלח ופלפל את נתח האסאדו עם עצמות (פרוס באמצע בין העצמות) וצורבים אותו בסיר לוהט עם מעט שמן, עד השחמה.
2.  מוציאים את הבשר מהסיר, ומאדים כ- 5 דקות באותו סיר

את הירקות: לפתות, בצלי שאלוט, שום, גזר, ורוזמרין עד להשחמתם.
3.  מוסיפים את הבשר לירקות, מוסיפים את ציר הבקר והיין ומרתיחים.
4.  מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.

באדיבות השף ליאור חפצדי ממסעדת הביסטרו "לארא" , רחוב בן שטח 3 ירושלים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->